Lediga tjänster

Lediga jobb

Sverigedemokraterna växer snabbt och behöver tillsätta följande tjänster:

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

Tack för att du väljer att söka jobb hos Sverigedemokraterna. När du söker jobb väljer du själv vilka uppgifter du vill lämna i din ansökan.

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Sverigedemokraterna samlar in och i övrigt behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att:

(I) etablera kontakt, urval, intervjuer och vid behov göra bakgrundskontroll,
(II) kunna erbjuda dig anställning.

Med ”personuppgifter” avses sådan information som rör ansökan om anställning, anställningsintervju med dig (muntligt, skriftligt) samt för att fullgöra skyldigheter inom arbetsrätten, bland annat namn, personnummer, adress och telefonnummer, tidigare arbetslivserfarenhet inklusive referenser, utbildningar och betyg, anställningstid, arbetsuppgifter, m m.

Du har rätt få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

Genom att skicka in ditt CV intygar du härmed att du läst och förstått den information som lämnats ovan samt samtycker till att Sverigedemokraterna behandlar personuppgifter om dig i enlighet med vad som sagts ovan.

  • Lediga tjänster: politisk sekreterare

    Sverigedemokraterna söker politiska sekreterare till Riksdagskansliet Om tjänsten Sverigedemokraterna söker inför kommande mandatperiod politiska sekreterare till Riksdagskansliet i Stockholm, för att understödja vårt parlamentariska arbete och för att bistå partiet med utredningsarbete och kvalificerad rådgivning. Som politisk sekreterare är din roll att ta fram underlag för att våra politiska företrädare ska kunna fatta väl underbyggda […]

    › Läs mer